Eagles Car Club.

Vi är en ideell förening som bildades 1987 av ett antal jänkebilsintresserade ungdomar. En del av dessa ungdomar har nu blivit medelålders, men nya yngre förmågor har kommit till som tur är. Målet med vår klubb är först och främst att träffa likasinnade som även de är seriöst intresserade av jänkebilar och livet kring detta.

Vi arbetar för att visa hobbyns rätta ansikte och i detta arbete är vi ju många. Vi är bla organiserade som en lokalavdelning inom ACCS

(American Car Club Sweden) och vi arrangerar bilträffar,rallyn,fester-både tillsammans med andra likasinnade och åt oss själva.

Vi har under åren fått se oss om efter en bra klubbstuga och 1990 hittades den i Stoby utanför Hässleholm och där har vi nu renoverat, inrett och byggt om så att den passar våra behov.

Dessa behov har på senare år även inkluderat en ny bar och en större partylokal.
Välkommen ut och kolla in vår stolthet!

Mycket av vår verksamhet, går förutom att det ska vara roligt, ut på att visa oss på ett positivt sätt. Detta gör vi genom utställningar som Power Meet men också genom att gemensamt besöka andra klubbars evenemang. Det kan förstås också handla om en cruising på stan.

Detta tillsammans med medlemsavgiften (fn.200 kr/år), pubaftnar och en hel del ideellt arbete ser till att vi kan hålla vår stuga i Stoby i gång och i ett vettigt skick. Och även våra bilar ska vara i ett acceptabelt skick.

Ni kan följa oss på facebook. Där vi uppdaterar om samåkningar och när stugans dörrar står öppna! så gå in under fliken facebook i övre menyn.