Eaglés Car Club är en ideell förening som bildades 1987 av ett antal jänkebilsintresserade ungdomar. En del av dessa ungdomar har blivit medelålders, men nya yngre förmågor har kommit till. Målet med vår klubb är först och främst att träffa likasinnade som även de är seriöst intresserade av jänkare och livet kring dem.

Vi arbetar för att visa hobbyns rätta ansikte och i detta arbete är vi ju många. Vi är organiserade inom ACCS som en ACCS-klubb och vi ser gärna att våra medlemmar även är med i ACCS. Se länkar för mer info.

Vi har under åren fått se oss om efter en bra klubbstuga och 1990 hittades den i Stoby utanför Hässleholm och där har vi nu renoverat, inrett och byggt om så att den passar våra behov.

Dessa behov har på senare år även inkluderat en ny bar och en större partylokal.
Välkommen ut och kolla in vår stolthet! (för vägbeskrivning se STUGAN)

Mycket av vår verksamhet, går förutom att det ska vara roligt, ut på att visa oss på ett positivt sätt. Detta gör vi genom utställningar som Powermeet men också genom att gemensamt besöka andra klubbars evenemang. Det kan förstås också handla om en cruising på stan.

  

Detta tillsammans med medlemsavgiften (fn.200 kr/år), pubaftnar och en hel del ideellt arbete ser till att vi kan hålla vår stuga i Stoby i gång och i ett vettigt skick.

Som ett led i vårt arbete har vi som mål att våra bilar ska vara i ett acceptabelt skick och som en morot för att lägga ner den där extra tiden och det extra arbetet har vi arbetat fram ett försäkringsavtal med Länsförsäkringar.
Detta gör att vi genom klubbens försorg kan besiktiga våra bilar och göra all pappersexercisen för en förmånlig försäkring. Detta gynnar oss stort inom klubben då du som medlem får ett billigt och bra försäkringsalternativ och vi inom hobbyn får fina bilar att visa upp.